Het verhaal van
Meester Nautic

Winnaar van de Ondernemersprijs Súdwest-Fryslân 2019.

Met veel plezier & kennis

Het begon allemaal in 2010, ruim 10 jaar geleden toen ik met mijn vriendin Welmoed op familiebezoek was in Göteborg. Omdat ik altijd veel plezier heb gehad in het kopen & verkopen besloot ik een boot mee terug te nemen en deze te verkopen in Nederland. De boot bood ik te koop aan en was binnen een paar dagen al verkocht. Daar ontstond Meester Nautic! 

Nu, na 10 jaar, heb ik een mooi bedrijf opgebouwd met de leukste klanten en wat voor mij het meest belangrijke is, met het leukste team. Ik werk nauw samen met de gemeente & het UWV omdat ik mensen help met een rugzakje.

Met de jongens fysiek bezig zijn, een vak leren, luisterend oor bieden en vooral het gevoel van een team zijn maakt dat ik aan het einde van de dag met een voldaan gevoel naar huis ga. In 2019 heb ik de Ondernemersprijs gewonnen voor Sociaal Werkgeverschap in de gemeente Sudwest-Fryslân waar ik natuurlijk hartstikke blij mee ben. 

We reizen wekelijks naar Scandinavie om de mooiste boten uit te zoeken, deze weer mooi te maken en aan te bieden voor de verkoop. Maar ook onderhoud, bemiddeling en het transport is iets waardoor ik elke dag met veel plezier mijn bedrijf binnenstap. 

 

Ik heb altijd tijd voor een goed gesprek, de koffie staat klaar!

 

Tjeerd Anne Meester

 

 

Benieuwd naar onze diensten?

Van winterstalling tot onderhoud