Meester Nautic helpt u het water op


Bij Meester Nautic bent u altijd welkom!

Vijf jaar geleden zijn wij begonnen met het importeren en opknappen van oude reddingssloepen onder de naam Snekerreddingssloep. In 2011 zijn we verder gegaan als Meester Nautic en zijn we ook begonnen met het importeren van Noorse sloepen en dag/weekend kruisers.

Meester Nautic is uw sneltrein de bootwereld in. Met onze gezamenlijke kennis, expertise, ervaring en uw eisen en wensen kunnen wij uw boot de perfect afgestemde behandeling geven.

Wij hebben het volste vertrouwen in ons vermogen om elke uitdaging aan te gaan en elk probleem op te lossen. Bij ons kunt u terecht voor top kwaliteit boten in alle soorten en maten.

Tevens beiden wij ook verschillende services aan ten behoeve van uw boot. Ook in de winter hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen uw boot winterklaar maken en stallen in onze winterstalling. Kijk voor al onze services verder op onze website. - Meester Nautic


  • Meester Nautic heeft mij aan mijn droomboot geholpen. Tot op heden wordt mijn boot nog goed onderhouden en over de winterstalling hoef ik mij ook niet meer druk te maken.
    Jelle Oosterhof